söndag 15 juli 2012

God morgon!



Kika in på det senaste! Vi hann med att träffa mamma och pappa en supersnabbis innan dem åkte till åland igår. Jag fick äntligen hem min Tilda som blev kvarglömd sist och en vacker och somrig väska.
Påvägen hem från Valbo hittade vi kantareller, köpte sallad på lösvikt och hade det mysigt.
Idag vaknar man till strålande sol och enligt prognosen ska det hålla i sig hela dagen. Kanske en liten grillning ikväll? Vi får se, cykla blir det iallafall...
Jag har börjat skrivit upp ett "BF" i almanackan varje dag vi inte kört bil utan cyklat istället (BF = BilFritt) Danne kallar mig för bilnazisten, Hahaha!
Vaknade med halsont och täppt näsa idag. Vi har det på känn allihopa i familjen men det kanske inte är konstigt då Molly varit dunderförkyld ett par dagar. Sen har jag helt plötsligt fått ett blåmärke i svanken som gör ont? Har ingen aning om vad jag har gjort bara? Mycket märkligt..

Åter till det det fina vädret, cykla som sagt, grilla kanske men annars bara ha en lat dag i solen med familjen!

2 kommentarer:

  1. oj vilket ställe att få blåmärke på. kan komma från all cykling. överansträngd muskel ;) den muskeln får jobba ganska mycket när man cyklar.
    vad duktig hon är mamma din att sy så fina dockor. vad tar hon för en sån om det går att köpa?
    kram på dig

    SvaraRadera
  2. ..Den tanken slog mig också! Om det kan vara så att muskler "brister" när man väcker dem till liv igen efter flera års vila? Visst är dockorna fantastiska? Hon är verkligen jätteduktig! Och hon blir jätteglad när någon vill köpa en utav henne! Hon tar ut olika pris beroende på storlek och "typ" av docka. Men dem brukar ligga mellan 200-400 kr. Kram kram

    SvaraRadera