måndag 31 oktober 2011

Uppdatering!





Jaaa, jag vet! Finns mycket att uppdatera om min vardag. Vart ska jag börja? Vi kör en snabbversion!

Vi har lackat våra hemska mintgröna köksluckor! Äntligen har dem blivit vita och numera kan jag utan problem sätta upp gardiner i köket med färger som inte måste "matcha" mintgrönt! Happy Happy!

Molly har varit på sitt första disco! Mycket mallig liten tjej ska ni veta! Just nu är hon hemma hos sin mamma i Valbo och har sitt höstlov.

Vi tjejer har gjort en halloween-pumpa som lyser utanför på trappen i höstmörkret. Blev riktigt snygg!

I helgen som var sov vi över i Norberg. Mamma och jag sydde gardiner, kudde och brödkorg... Ni får se bilder på min finaste kudde snart hoppas jag. Plockade även med Eriks gamla tv hem. Den pryder nu vårat sovrum!!

Lilla Erik har ju skaffat lägenhet och håller just nu på att flytta över alla sina saker från mamma och pappa. Så stor han blivit!!

Inga vattkoppor mera på Ellie eller Nikki, skööönt! Molly visar fortfarande inga tendenser till prickar!?
Men Nikki har feber, fick det igår tillsammans med hosta. Hade fortfarande feber nu ikväll, hoppas hon mår bättre imorgon. Måndag/Tisdag är dagis stängt och Ellie och Nikki har varit hos farmor. Om Nikki har hög feber imorgon stannar jag hemma med henne men annars ska dem vara hos farmor även imorgon. Tack och lov att vi har henne!

Nu är det dags att titta lite på tv sen försöka sova en sväng utifall denna natt blir lika som förra natten!!

1 kommentar:

  1. Hejsan,
    det skulle vara kul att se hur ni gjort med köksluckorna. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
    Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
    /Vendela

    SvaraRadera