torsdag 26 maj 2011

Irriterad!

Jag blir så irriterad! Jag följer ju mammas och brorsornas blogg (usa-trippen.blogspot.com) slaviskt varje dag.. Men jag kan ju inte skicka kommentarer!!?? Har alltid lyckats förr men nu har jag testar flera gånger per dag från både datorn och mobilen... Jag vill ju skriva till dem!!

Ikväll har vi ( jag och Danne) blivit bjudna på riktig italiensk 3- rätters middag hos våra vänner Peter och Patrizia! Dem flyttade hit i december från Italien och fick för ett par veckor sedan en liten son som heter Mattia.

Jag skojar inte, det var bland det gooodaste jag ätit! Till "förrätt":

* bruschetta med någon trevlig smaskig basilikapure!

Till middag:

* Saffrans risotto som smakade gudomligt!!

Efterrätt:

* Världens godaste tiramisu!!!

Dryck:

Ett italienskt vin som översattes till "prästens hatt". Coca-cola, vatten.

Underbar kväll med många skratt och jag hoppas vi träffas snart igen. !!

Natti natti






2 kommentarer:

  1. jag hade oxå problem men om du loggar in på ditt Googlekonto först sen går till deras blogg så ska det gå att kommentera så fick jag göra med det tog ett tag att fatta.

    sen kan du få ändra färger på dina texter så man ser dom just ni ser man bara dina inlägg. rubrik och kommentar texten får man gissa sig till ;)
    kram

    SvaraRadera
  2. Tack Kicki! Har funderat vart den där "kommentaren" tog vägen!?!?! Hahaha! Men jag kan fortfarande inte kommentera på usa-trippen. Jag är ju inloggad på google när man är inne på min blogg. Däremot kan jag inte skriva inlägg (blogga) från min dator heller längre. Inte sedan jag startade blogga från min mobil. I mobilen är jag inloggad på Gmail istället.. men har försökt att logga in med gmail adress också och det funkar heller inte.. Börjar bli så rörigt och vimsigt så jag tror jag lägger ner nu... Tack för hjälpen! Kram!

    SvaraRadera