onsdag 16 maj 2012

Onsdag idag eller?

Hej!
Vi har strul med internet på rummet.. men det fungerar klockrent att använda datorn runt poolområdet. Därför har det inte gått att blogga och dels vill man ju inte låsa sig vid någon dator såhär på semestern!
Vi har det fortfarande toppen! Vädret är varmt men idag ganska blåsigt och tidvis moln.. men det gör ingenting. Vi badar ändå! Havet har vi nyss varit ner till. Barnen tyckte det var roligt med dem stora vågorna. Ellie lät som om hon dragit helium och sprang runt som om hon druckit 10 redbull!!

Nu har vi lagt oss vid poolen.

Det är ett bra hotell vi hamnat på och hela släkten är utspridd på olika ställen över hotellområdet. Vi bor nära havet, nära "storstreetan" och supermarket. Barnen kan springa emellan oss och "mormor, morfar" hur dem vill utan att vi behöver oroa oss över att dem trillar ner i poolen eller korsar en trafikerad väg.

Nu ligger vi här vid poolen tills vi går in och lagar oss lite lunch sen får vi se vad vi gör i eftermiddag. Hoppas på att det slutar blåsa så det blir lite mer "tryck" i solen. Ikväll efter vi käkat kvällsmat går vi nog ut på shopping, barnen har hittat t-shirtar med "angry birds" på som dem vill ha.

Höres senare!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar